Consell d'AdministracióConsell d'Administració

Consell d' Administració del Gimnàstic de Tarragona S.A.E.

President
Josep Maria Andreu
Consellers
Jordi Virgili
Juan Morán
Antoni Vallverdú
Jaume Albareda
Jesús Albiol
Conxita Esteve
Antonio Jordà
Irene Mallol
Joan Potau
Secretari del Consell
Javier Balañà
Director General
Lluís Fàbregas

Una societat nova, el Nàstic de sempre

Després d'un llarg procés començat a l'assamblea de socis del Club Gimnàstic del 29 d'octubre de 2001, i gràcies a l'activa participació dels socis, simpatitzants, empreses i institucions de la nostra ciutat, el passat 24 de juliol de 2002 es va otorgar l'escriptura de constitució del GIMNÀSTIC DE TARRAGONA, S.A.D.

Posteriorment, el Consell Superior d'Esports inscribia la societat al Registre d'Associacions Esportives, amb el conseqüent reconeixement formal de la nova entitat. En els següents mesos, i després de que la societat nova sigui inscrita al Registre Mercantil, es convocarà la primera Junta General d'Accionistes.

Al llarg d'aquest últim any, hem parlat del que significava aquesta transformació del fútbol del nostre Club, i de com ha de millorar i professionalitzar-se les estructures del fútbol en les seves diferents vertents: esportiva, econòmica i social. És un procés de transformació que ha començat i que es desenvoluparà en els anys propers, i té com a principal objectiu l'èxit i la consolidació del primer equip de fútbol a la Lliga de Fútbol Professional.

Per tant, i tal com veniem dient fins ara, hem assistit al naixement de la nova entitat. Però no podem pensar que és una entitat sense passat. Aquesta societat nova és succesora i orgullosa hereva de la secció de fútbol del Club Gimnàstic de Tarragona, entitat amb 120 anys d'història, fortament arrelada a la nostra ciutat, el nostre estimat NÀSTIC.

Per tant, els canvis i processos que ens han portat a la creació d'aquesta nova societat no han d'evitat el dur amb orgull el nom i la senyera del Nàstic per tot l'Estat, com autèntics seguidors d'una tradició esportiva més que centenària, seguida amb orgull i dignitat per generacions successives de tarragonins. Així, malgrat la transformació, es seguiran escoltant, allà on jugui el nostre equip, el crit de tots els seguidors:


VISCA EL NÀSTIC!GIMNÀSTIC DE TARRAGONA S.A.D.

Partida Budallera s/n

43007 Tarragona [ com arribar ]


Tel. 977 215 103   Fax 977 244 125

administracio@gimnasticdetarragona.com

Disseny Web Studiogenesis
disseny web
Tarragona Tarragona
Cervesa Estrella Damm amb el Nàstic de Tarragona Cervesa Estrella Damm amb el Nàstic de Tarragona
Sorigué Sorigué
Hummel Hummel