Carta del PresidentCarta del Presidente

Junts construirem un futur millor

Junts som més forts i junts hem de mirar cap al futur. Perquè només la unitat ens traçarà el camí que ens ha de portar a l’èxit.

Encetem una nova etapa i ho fem amb un Consell d’Administració nou, més fort. La fortalesa i la tranquil·litat que dóna tenir un òrgan de govern en el qual hi ha representats tots els accionistes de referència del Gimnàstic de Tarragona SAD.

Aquest és el pas que va triar la família del Nàstic el passat dimarts en la Junta General d’Accionistes. Un pas sorgit del consens, un pas que neix de la suma i no de la resta, i un pas que només és el tret de sortida d’un camí ple d’obstacle que només superarem des de la unitat.

El bloc ha estat el factor més determinant a l’hora d’emprendre aquest nou camí. És hora de fer pinya i de treballar espatlla a espatlla, perquè només així obtindrem la clau de l’èxit. En un equip de futbol, en una empresa o en la societat en general, el fet de treballar tots amb un mateix objectiu ens fa més forts, i sent més forts arribarem més lluny. I el nostre objectiu es diu Nàstic, i per a tots és el mateix. És l’objectiu de veure feliç la família grana, és l’objectiu de fer-la créixer i és l’objectiu de fer-la avançar.

Perquè és ella a qui ens devem, a la nostra gent. Quan parlem de l’afició grana ens venen al cap records no tan llunyans com el d’aquelles marees que acompanyaven l’equip allà on anava, una afició caracteritzada per la fidelitat i el suport a uns colors, a un escut, al nostre escut. I volem ser el motor d’un sentiment que ha de tornar a fer-se sentir al Nou Estadi i arreu dels llocs on hi és present el Nàstic. És un somni que ja hem viscut.

I per això ho volem fer des d’una gestió transparent i consensuada, perquè aquesta ha estat l’opció que ha triat la gent del Nàstic, i al final, la gent, és qui ens farà reviure unes emocions que sabem que existeixen i que volem que tornar a sentir. Perquè tots junts som més forts, i junts el Nàstic mirarà cap al futur amb alegria i orgull.

Visca el Nàstic!

José María Fernández

President

Gimnàstic de Tarragona SAD

José María Fernández

President

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA S.A.D.

Partida Budallera s/n

43007 Tarragona [ com arribar ]


Tel. 977 215 103   Fax 977 244 125

administracio@gimnasticdetarragona.com

Disseny Web Studiogenesis
disseny web
Tarragona Tarragona
Cervesa Estrella Damm amb el Nāstic de Tarragona Cervesa Estrella Damm amb el Nāstic de Tarragona
Sorigué Sorigué
Hummel Hummel